seotraffic3

Sywebs Media

Uw website met onze traffic

Sywebs Media is pionier op het gebied van zoekmachine optimalisatie oftewel SEO. Als voorloper kennen wij de commerciele kracht van organisch zoekverkeer. Al jaren lang vertalen wij de kwaliteits voorkeuren van de meest complexe algoritmes naar concrete website verbeteringspunten en optimalisatie.

seobadge2

SEO Dream Team

Onze prestaties in het kort:

  • Meer dan 100 jaar ervaring bij elkaar met de meest complexe algoritmes.
  • Meer dan 1000 zoekwoorden op pagina 1.
  • Geëvolueerd door 6435 Google updates.

 seopuzzel1
“Knowledge Is Power”

Profiteer van onze kennis!

Al 10 jaar lang staan wij op pagina 1 en traceren wij dagelijks onze eigen SERP data. Wij analyseren en beoordelen deze informatie in een ware “actie – reactie” database.  Wij weten dan ook precies hoe de vork in de steel zit als het om SEO gaat.

 

 

 

Werkwijze

Sywebs Media vertegenwoordigt innovatie en kwaliteit. Wij geloven dat dit de belangrijkste reden is waarom al onze websites op pagina 1 terecht komen. Wij zijn mee gegroeid met alle 6435 updates van Google en hebben onderscheid gemaakt tussen de volgende stappen.

Basis SEO
Follow Basis SEO on

Basis SEO

Stap 1

Stap 1 van ons SEO traject is de website te kwalificeren als een “thick” content website. Rijke content voor zowel de bezoeker als de crawler maar het ons mogelijk om door te kunnen stromen naar pagina 1.

Technische SEO
Follow Technische SEO on

Technische SEO

Stap 2

In de tweede fase zorgen we ervoor dat alle content ook goed gelezen wordt door de crawlers. Het is belangrijk dat alle technische instellingen goed staan volgens de nieuwste updates.

Off Page SEO
Follow Off Page SEO on

Off Page SEO

Stap 3

In de laatste fase zorgen we er voor dat de website ook alle links krijgt dat het daadwerkelijk verdient. Met andere woorden op deze manier trachten wij op top positie te komen.

  • Wij zijn officieel door Google erkend als partner.  Een prestatie waar we zeer trots op zijn.

SEO PAKKETTEN

Voor elk wat wils! Wij maken geen onderscheid tussen een nieuwe website of een autoritaire website. Mocht u niet zeker zijn welk pakket het beste bij uw bedrijf past kunt u ons altijd contacteren

Standaard

Vanaf €250,- per maand

  •  Standaard pakket vanaf 1 keyword tot en met 250 keywords verspreid over max. 8 websites. Voor meer informatie klikt u hier.

Partner

€750,- per maand

Voorwaarden:

  • Website moet minimaal 5 jaar oud zijn.
  • Website moet minimaal 100 pagina’s hebben
  • Geen SEO trajecten in het verleden gedaan
  • Actief op social media zijn
  • Klik hier voor meer info over de voorwaarden van onze Partner Pakket

Veelgestelde vragen

Komt onze website in aanmerking voor een no cure no pay garantie?

Wanneer uw website meer dan 10 jaar oud is, meer dan honderd unieke pagina’s heeft en actief op social media is dan komt uw website in aanmerking voor onze no cure no pay garantie.

Wat kan Sywebs Media voor een nieuwe website betekenen?

Wij kunnen het gehele SEO traject opzetten en beheren. Met rijke content vullen wij de website aan tot er genoeg authority is opgebouwd om zich voor de pagina 1 te kunnen kwalificeren.

Hoe lang denkt u nodig te hebben om op pagina 1 te kunnen komen?

Gemiddeld moet er binnen 6 maanden al sterke concrete resultaten te zien zijn.

Waarom Sywebs Media wel en de rest niet?

Wij raden iedereen aan om aan elk SEO bedrijf te vragen naar een proven track record. De URLS ook graag bevestigen door naar SEMRUSH.COM te gaan. Op deze website kan je heel snel zien of de URLS ook op topposities staan of niet.