Geschiedenis

Sywebs is in 2005 al begonnen met search engine optimisation (SEO). Terug in de tijd van HTML websites waarmee je met de beruchtste blackhat technieken al heel snel op top posities kon komen met de meest commerciële zoekwoorden. U kunt dan denken aan zoekwoorden zoals: “vliegtickets” en/of top A-merken als zoekwoorden zoals funda ( 2 miljoen “searches” per maand).

Door de hoeveelheid spam in de zoekmachines wisten wij ook toen al dat dit spam gedrag niet lang getolereerd zou worden. Er moest een manier zijn om balans te brengen tussen linkbuilding en content marketing en zo is ons team ontstaan!

“Met minimale inspanningen hebben al onze websites alle 6435 Google updates overleefd”

 

Onderneming

Sywebs Media richt zich op het ontwikkelen, uitvoeren, beheren en onderhouden van SEO campagnes op het gebied van b2b online sales, b2c online sales, vastgoed, wonen, zorg, recreëren en industrie. Opdrachten komen voort uit word of mouth reclame, online marketing met name SEO, en uit onze brede netwerken. Onze markt wordt over de gehele breedte bediend. Van grootschalige SEO campagnes met multifunctionele karakters tot aan de startup die aan het begin van een SEO traject staat.

Sywebs Media is een veelzijdige en flexibele online partner en beschikt over de juiste kern kwaliteiten voor de beste SEO aanpak en uitvoering. U heeft uw onderneming, producten en/of diensten. Wij combineren deze graag met onze kennis, ervaring en vakmanschap. Het ontzorgen van onze opdrachtgever, ook in flexibele vormen,  is ons speerpunt.