Sywebs media – Een “écht” SEO bureau met een “écht” bewezen track record met “échte” concrete positie resultaten! Na de zoveelste klacht te hebben gehoord over negatieve ervaringen met andere SEO bedrijven willen wij u duidelijk maken dat een “échte” SEO bedrijf zich differentieert op basis van concrete positie resultaten! Vraag onze proven track record nu aan!

Op dit moment staan wij met de meest uitdagende commerciële “buying” zoekwoorden op de hoogste top posities. Ons hechte team van SEO experts bestaat uit individuele SEO guru’s die allemaal, onafhankelijk, een website van scratch naar top posities kunnen begeleiden. Samen hebben wij een formule gecreëerd opdat wij elke website naar een hoger niveau kunnen brengen.

Ons team in het kort:

 

  • Meer dan 100 jaar ervaring bij elkaar met de meest complexe algoritmes!
  • Meer dan 1000 zoekwoorden op pagina 1!
  • Geëvolueerd door 6435 Google updates!

 

Al 10 jaar lang traceren wij dagelijks onze eigen SERP data, die wij zorgvuldig analyseren en beoordelen in een ware “actie – reactie” database.  Wij weten dan ook precies hoe de vork in de steel zit als het om SEO gaat.

Waarom zouden wij zoiets doen?

Uit onderzoek is gebleken dat er uit pull marketing 1235% meer conversie wordt gerealiseerd als met push marketing!

Wat betekent dit?

Wij realiseren gemiddeld een stijging tussen 200% en 2000%  in sales bovenop uw huidige omzet!

Wij leveren top notch kwaliteit werk gebaseerd op jarenlang, puur hands-on ervaring met de meest uitdagende vraagstukken online! Op basis van onze eigen behaalde top positie resultaten met de meest competitieve zoekwoorden; hebben wij ons eigen weg gecreëerd dat ons naar de top posities brengt in de meest gebruikte zoekmachines.  Google telt in Nederland gemiddeld 1 biljoen “searches” per jaar waarvan 32% op commerciële zoekwoorden zoekt. Wij hebben met onze eigen ogen mogen mee maken wat online succes inhoudt en hebben websites/webshops explosief zien groeien van 30 pagina’s tot maar liefst 60.000 pagina’s! Wij werken zij aan zij met allerlei soorten bedrijven vanuit alle hoeken van het land: van top A-merk bedrijven tot aan startups.
De ervaring leert dat elke website/webshop een eigen unieke identiteit heeft; voor ons reden genoeg om voor elke website een passend SEO pakket samen te stellen. Wij bieden de meest uiteenlopende SEO pakketten aan: van een No Cure No pay pakket, Fixed pakket (vast maandelijks bedrag), affiliatie marketing tot aan een SEO Maatpakket.

Ook bieden wij andere diensten aan die hand in hand samen gaan met uw vindbaarheid zoals: Negatief SEO defensie,  Social media en conversie optimalisatie.