Zoekmachine marketing bureau Rotterdam : Wat is het en waar let je op?

Zoekmachinemarketing, of Search Engine Marketing (SEM) in het Engels, draait om het verbeteren van de zichtbaarheid van websites in zoekmachines, zoals bijvoorbeeld Google. Zowel SEO (Search Engine Optimisation, oftewel Zoekmachine Optimalisatie) als SEA (Search Engine Advertising) maakt deel uit van wat wij zoekmachinemarketing noemen. De eerste mikt op het vindbaarder maken van een website op een organische of natuurlijke manier, terwijl de tweede focust op het zo effectief mogelijk plaatsen van advertenties rondom de natuurlijke zoekresultaten. Een zoekmachine marketing bureau Rotterdam is een specialist in het zo goed mogelijk plaatsen van jouw website op de zoekresultatenpagina’s van zoekmachines, op een natuurlijke of een betaalde manier.

Zoekmachine marketing bureau Rotterdam

Wat is een goed zoekmachine marketing bureau Rotterdam?

Afgaand op wat wij eerder schreven over zoekmachinemarketing en de bureaus die zich daarmee bezig houden, is een goed zoekmachine marketing bureau Rotterdam een bureau dat op een zichtbare en tastbare manier de efficiëntie van de SEO en/of SEA activiteiten kan verhogen. Dat wil zeggen, een bureau dat jou in de vorm van meer bezoekers meer waarde per gespendeerde Euro aan online marketing kan bieden.

Wanneer je “zoekmachine marketing bureau Rotterdam” intypt als zoekopdracht in Google, mogelijk zelfs aangevuld met de naam van een stad of een land, zal je in minder dan een seconde pagina’s vol personen en bedrijven met een zogenaamde specialisatie in zoekmachinemarketing op je scherm zien verschijnen. Het gevaar schuilt logischerwijs in bedrijven die meer beloven dan ze werkelijk kunnen leveren. Het verzinnen van een goed verhaal is vaak namelijk een stuk makkelijker dan het behalen van echte, goede resultaten.

Om die reden laten wij bij Sywebs SEO Media liever ons werk voor ons spreken. Want, ondanks de ontelbare (relevante en irrelevante) resultaten die jouw “zoekmachine marketing bureau Rotterdam”-zoekopdracht opleverde, ben je toch op onze website en bij onze artikelen terecht gekomen. Dat is voor ons een sterk praktisch bewijs van ons kunnen, en een bevestiging dat wij weten waar wij mee bezig zijn wanneer we aan zoekmachinemarketing doen. We hopen dat het feit dat wij onze eigen service gebruiken om tastbare resultaten te boeken, zoals momenteel het geval is, ook een bron van vertrouwen in onze kwaliteiten kan zijn voor bestaande en toekomstige klanten.

Zoekmachine marketing bureau Rotterdam 2

Waar let je op bij een zoekmachine marketing bureau Rotterdam?

Bij Sywebs SEO Media vinden we het als zoekmachine marketing bureau Rotterdam van essentieel belang om niet alleen de technische kant van zoekmachinemarketing onder de knie te hebben, maar om ook de ideëen en doelstellingen van de klant te begrijpen. Niemand investeert namelijk in het contracteren van een zoekmachine marketing bureau Rotterdam met als einddoel om een betere positie op de zoekresultatenpagina’s te behalen. Het doel is om het bedrijf op een bepaalde manier de verbeteren. Of dat nu is door middel van, om een voorbeeld te noemen, het vermeerderen van de Likes, of door de omzet een boost te geven, wij willen begrijpen wat je wil bereiken met jouw zoekmachinemarketing. Alleen op die manier kan een zoekmachine marketing bureau Rotterdam van optimale toegevoegde waarde zijn voor jouw website of bedrijf. Een goed bureau weet niet alleen hóe ze meer bezoekers naar de websites van haar klanten kan brengen, maar ook waarom ze die bezoekers daarheen brengt.

 

Uw website bovenaan in Google?

Verover de toppositie en overtref uw concurrenten. Domineer de markt en behaal maximaal rendement.

Meer omzet door meer bezoekers? Sywebs brengt u en de potentiële koper samen via de zoekresultaten van Google

Verdient uw website meer bezoekers en wilt u graag weten hoe uw concurrenten het online doen, maar heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste SEO bedrijf? Wij streven de hoogste professionele standaarden na en geven transparantie en kennisoverdracht de hoogste prioriteit.

Ontvang GRATIS professioneel advies

No description

Wat u van ons kunt verwachten

 • Grondig zoekwoorden onderzoek (tot 1 miljoen zoekwoorden)
 • Wees uw concurrenten een stap voor met onze grondige concurrenten analyse
 • Focus op resultaat en ROI
No description

Wat wij u kunnen garanderen

 • Verhoging van uw zichtbaarheid in Google
 • Verbeteren van de prestatie van uw website
 • Kennisoverdracht
No description

Zorgeloos SEO campagne

 • Flexibel opzegmogelijkheden
 • Professionele beheer
 • Vaste aanspreekpunt

Welk pakket past het beste bij u?

Bij Sywebs kunt u o.a. gebruik maken van onze flexibele opzegmogelijkheden. U kunt dan ten alle tijde per direct stoppen. U kunt ook gebruik maken van onze actie bij het afnemen van een jaarovereenkomst.

Wat is ongeveer uw budget per maand:Makelaar per jaar
Hubbs per jaar Voordeel per jaar

Wat zeggen onze klanten over ons...

Voordat we Sywebs leerden kennen, hadden we namelijk een paar heel slechte ervaringen opgedaan met zogenaamde "specialisten". Sywebs past inderdaad - en gelukkig voor ons en al zijn klanten - in de kleine groep "Geboren SEO specialisten". Top, ideëenrijk, assertief, bedacht, zichtbaar ervaren, succesvol. Dankjewel

Petra

www.bodyrevitaliser.nl

Bij Sywebs zijn ze echte SEO Specialisten die meedenken en zeker verstand van zaken hebben. Wij hebben al met meerder bedrijven gewerkt op het gebied van SEO en daar krijg je meestal niet veel waar voor je geld. Sywebs weet waar ze mee bezig zijn en zet ze ook zeker voor meer dan 100% in. Wij zijn met verschillende zoekwoorden met veel concurrentie in de top 3 terecht gekomen en ook zelfs op de eerste plek. Ook stonden wat knoppen en teksten niet op de juiste plaats. Wij zijn nu een 2de project aangegaan met Sywebs, ik zeg zeker een aanrader.

Lee

www.bbq-specialist.nl

Sywebs is een absolute aanrader. Wij hebben in het begin met slechte bedrijven te maken gehad op dit gebied. Ik ben blij dat we Sywebs gevonden hebben en zijn net een jaarovereenkomst aangegaan

Ruud

www.directhuisverhuren.nl

Trots op onze resultaten!

4325

Zoekwoorden

in de top 3

3987324

Bezoekers

gegenereerd

8.9

Gemiddelde beoordeling

door onze klanten

 No cure no pay?

Af en toe kunnen wij u een no cure no pay pakket aanbieden. Zo hebben wij wel een aantal eisen zoals:

 • Uw website heeft minimaal 100 pagina’s
 • Uw website is minimaal 10 jaar oud
 • Uw website is ook actief op social media
 • U wilt een partnership aangaan

 

Meer weten?

woning verhuren